Hvem er vi? 

OSI Karate er en undergruppe av OSI (Oslostudentenes idrettsklubb), som er en av landets største idrettsklubber. Målet til OSI er å kunne gi et tilbud til alle – uansett form, ferdigheter og ambisjonsnivå. Klubben er drevet av og for studenter, og tilbyr derfor et aktivt og sosialt miljø. Sportslig har OSI Karate to konkrete mål: 

Før det første ønsker vi å være et tilbud til studenter som aldri har drevet med karate før. Karate er en sport som trener både kropp og sinn. Du får trent både styrke og kondisjon på kort tid.  Karate er også en mental sport, gjennom frivillige graderinger får du prøvd både konsentrasjon og disiplin, samtidig som du får oppleve mestringsfølelse på det som kanskje er en ny arena. Det kreves altså ingen forkunnskaper for å bli med i OSI Karate. Stilarten instruktørene våre primært underviser i er Shito-Ryu. Vi har også instruktører med bakgrunn i stilartene Shotokan og Shorin-ryu.

For det andre ønsker vi å være et tilbud til deg som har trent karate tidligere og ønsker å fortsette veien mot et eksisterende mål. Vi har per januar 2022 to tilbud om egentrening i uken. Det åpner for å jobbe på tvers av stilarter mot eksempelvis en konkurranse eller gradering i hjemklubben, samtidig som du kommer inn i et karatemiljø i Oslo. Dersom du kommer fra en annen stilart enn Shito-Ryu, og ønsker å fortsette å gradere i denne samtidig som OSI Karate er din hovedklubb, finner vi også en løsning for dette. 

OSI Karate har et tett samarbeid med Santokai karateklubb, som holder til på Bislett. Dersom du ønsker å gradere i Shito-Ryu under OSI Karate, er det etter graderingspensum, retningslinjer og vurderinger fra Santokai karateklubb. Er du medlem i OSI Karate, kan du trene gratis i Santokai. Treningstider kan finnes på deres hjemmeside: https://santokai.no/  

Kontakt oss direkte for mer informasjon, enten via skjemaet under "kontakt oss" på denne nettsiden eller via følgende kanaler:

Facebookgruppe: OSI Karate

Facebookside: OSI Karate

Epost til styreleder: odaoesterhagen@gmail.com